”Luminã şi culoare” la Galeria de artă Iosif Tellmann din Lupeni

Home Educație ”Luminã şi culoare” la Galeria de artă Iosif Tellmann din Lupeni
”Luminã şi culoare” la Galeria de artă Iosif Tellmann din Lupeni

Galeria de Artă ,,Iosif Tellmann’’ din Lupeni găzduieşte, în aceastã perioadă, expoziţia intitulată ,,Lumină şi culoare’’.

În cadrul acesteia, pe simeze sunt expuse lucrări realizate în acuarelă, din hârtie colorată sau hârtie creponată. Lucrările sunt realizate de elevi din clasele primare de la Școala nr. 2 – structură a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni. Expoziția cuprinde 175 exponate, având teme variate, de la flori la peisaje de primăvară, dar și de la Sfintele Sărbători Pascale la jocurile copilăriei.

La vernisajul care a avut loc la finele săptămânii, elevii-artiști au fost felicitaţi de prof. Rodica Câmpean – președintele Comisiei de Cultură a Consiliului local Lupeni şi deprof. Diana Meşter – director al Școlii nr. 2 Lupeni. Aprecieri pentru munca depusă la organziarea acestui evenment li se cuvin și cadrelor didactice: Violeta Haranguş, Gabriela Babanaş, Zina Albulescu, Lidia Miclea, Georgeta Macarie, Daniela Scutariu, Florica Catalin, Ancuţa Topac, Nicoleta Urmã, Mãrioara  Duleanţu, și în mod special coordonatorului de proiect prof. Ana Nechita, pentru sprijinul acordat în realizarea expoziţiei.

Expoziția ”Lumină și culoare” poate fi vizitată pânã în 12 aprilie 2018, la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni.

 

Fotoreportaj de ANTOANETA DUBAN