Evenimentele ”Centenarului Unirii” continuă la Lupeni

Home Educație Evenimentele ”Centenarului Unirii” continuă la Lupeni
Evenimentele ”Centenarului Unirii” continuă la Lupeni

Calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri continuă la Lupeni.

Astfel, potrivit unei informări a primarului municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriță, în data de 27 martie 2018, începând cu ora 12,00 va avea loc un simpozion cu titlul „Unirea Basarabiei cu România” .

Simpozionul se va desfășura la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni. La eveniment vor participa: Liceul Tehnologic Lupeni, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” Vulcan și Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni.

”Așa cum am promis, la Lupeni, anul Centenarului Marii Uniri va fi marcat printr-o serie de evenimente culturale și educative, pe care vrem să le organizăm în primul rând avându-i drept parteneri pe elevii și profesorii din municipiul nostru. Pentru că la 27 martie 2018 se împlinesc 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, împreună cu profesorii Tănase Dan Daniel, Rusu Sevastian Dinu și Vâlceanu Carmina Raluca, găzduim la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni un simpozion dedicat acestui important eveniment din istoria națiunii noastre”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.