La Vulcan, ieșirea din iarnă aduce curățenia de primăvară

Home Administrație La Vulcan, ieșirea din iarnă aduce curățenia de primăvară
La Vulcan, ieșirea din iarnă aduce curățenia de primăvară

Autoritățile locale din municipiul Vulcan au început, cu toate forțele, acțiunile specifice curățeniei de primăvară. Deși startul oficial al acestui tip de activități a fost luat la Vulcan, încă de la finalul lunii februarie, prelungirea anotimpului hibernal a schimbat datele din agenda primăriei privind startul curățeniei de primăvară.

În aceste zile însă, lucrările specifice acestei perioade sunt demarate în întreaga comunitate din Vulcan, unde intervenția echipelor primăriei alcătuite din beneficiarii ajutorului minim garantat, este realizată cu ajutorul Poliției Locale în zonele de trafic rutier, și cuprinde lucrări de curățare a rigolelor, a marginilor drumurilor, de igienizare generală.

Lucrările sunt supravegheate, ca de fiecare dată, chiar de către primarul Vulcanului, ing. Gheorghe Ile. ”Am început lucrările specifice sezonului de primăvară pe raza municipiului nostru, unde acționăm cu cei de la Venitul Minim Garantat și cui utilajele din dotarea primăriei. Rugămintea mea este aceea ca, după execuția acestor lucrări de curățenie și igienizare, să fim cu toții mai atenți cu tot ceea ce ține de păstrarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Vulcan”, spune primarul Gheorghe Ile.

Condițiile meteo permit de pe acum derularea acestor lucrări care vor cuprinde toate zonele municipiului.