La Asociația Niloran a început sezonul de redactare a proiectelor pentru tineret

Home Stiri la zi La Asociația Niloran a început sezonul de redactare a proiectelor pentru tineret

Primele finanțări pentru proiecte destinate ONG-urilor au fost deschise în ultimele săptămâni. Astfel, la Asociația Niloran a început sezonul de redactare a proiectelor, precum și de depunere a acestora.

Ambițiile pentru anul 2018 sunt mari, astfel că se lucreză intens pentru scrierea de proiecte, de la care se așteaptă finanțări care să ducă la îmbunătățirea situației tinerilor și a apropierii lor de societate. ”Am început să lucrăm serios la proiecte, de fapt, am intrat în sezonul proiectelor. Se întâmplă ca finanțările să vină una după alta și atunci este ca un sezon. Avem ambiții mari pentru anul acesta. Sperăm ca experiențele nefericite din anii trecuți să nu se mai repete și să fi învățat din greșelile făcute. Noi ne dorim în continuare să creștem de la an la an și să ajungem la un nivel care să facă din Asociația Niloran un jucător important în zona de tineret nu numai în județul hunedoara, ci și la nivel national. Muncim pentru acest obiectiv și sper să-l atingem cât mai curând”, a declarat președintele Asociației Niloran, Nicu Tașcă.

Conform acestuia, o parte dintre proiectele asociației se vor desfășura în Valea Jiului. ”Valea Jiului și județul Hunedoara sunt principalele locuri în care vom desfășura proiecte, dar dacă vom obține finanțări, ne vom deplasa și în alte județe. Pentru Valea Jiului și județul Hunedoara așteptăm o implicare mai mare din partea autorităților locale. Tinerii trebuie văzuți ca o resursă, iar investițiile în resursa umană sunt cele mai profitabile și cele mai eficiente, iar eu cred că liderii nostri trebuie să vadă lucrurile în această cheie. Vom vedea ce se va întâmpla în acest an”, a mai pus Tașcă.

Foto: Eduard Gergely