Angajații lunii martie la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații lunii martie la Apa Serv Valea Jiului
Angajații lunii martie la Apa Serv Valea Jiului

Competiția internă instituită de conducerea Apa Serv Valea Jiului pentru stimularea activității salariaților săi și-a desemnat astăzi cei mai buni angajați ai lunii martie din echipa operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului.

Astfel, potrivit analizei efectuate de echipa managerială, titlul de ”Angajat al lunii martie” a fost atibuit unui număr de trei angajați din diverse sectoare de activitate de la ASVJ, după cum urmează:

  • EMIL BABĂU, mecanic în cadrul Stației de tratare a apei de la Valea de Pești;
  • GHEORGHE MARIN, sudor în cadrul Secției de Apă-Canal de la Petroșani;
  • SORIN BUTAN, tehnician în cadrul Laboratorului de metrologie;

Acestora li se alătură întreaga echipă a Laboratorului de Metrologie, formată din Vasile Cristian Niță, Sorin Butan și Gabrila Liliana Rusu, cărora le-a fost atribuit titlul de ”Colectiv al lunii martie”.

Premianții lunii martie de la Apa Serv au fost felicitați astăzi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul central al operatorului regional de apă și canalizare de la Petroșani, fiindu-le înmânate diplome de merit și o primă în bani.

”Fiecare moment în care ne întâlnim cu salariații noștri a căror activitate a fost evidențiață este, pentru mine și pentru colegii mei din echipa de management de la Apa Serv, un moment de bucurie. E o bucurie ce rezidă din satisfacția că, în cadrul echipei noastre, avem oameni care-și fac cu devotament și profesionalism datoria la locul de muncă și care fac cinste întregii noastre echipe. Îi felicit pe laureații lunii martie, le mulțumesc și-i invit să-și păstreze dorința de muncă și puterea de muncă, la același nivel, și în continuare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.