Fotbal / Cronica Etapei 20 din Liga a IV-a Hunedoara

Home Stiri la zi Fotbal / Cronica Etapei 20 din Liga a IV-a Hunedoara
Fotbal / Cronica Etapei 20 din Liga a IV-a Hunedoara

Etapa cu numărul 20 din liga a IV -a Hunedoara a oferit surprize echipelor participante în campionatul județean de fotbal hundorean.

Astfel, CS Hunedoara câștigă cu greu partida la Vulcan, stabilind victoria partidei doar în ultimele minute, după ce hunedorenii mai ratează și o lovitură de pedeapsă de care au beneficiat.

Marcatori: Gazde – Simoneac Mihai (min. 40); Oaspeți – Herci Liviu (min. 23), Simionov Cristian (min. 83).

CS Inter Petrila câștigă pe teren propriu, așa cum era și de așteptat, în compania unei formații ambițioase, CNS Cetate Deva II, cu scorul de 6 – 0, acesta fiind în același timp și scorul etapei cu numărul 20. Petrilenii au străpuns de mai multe ori apărarea Cetății, încă din prima repriză (3 – 0 la pauză) și nu au iertat nicio ocazie de a marca, în ciuda jocului tehnic arătat de jucătorii deveni.

Marcatori: Gazde – Matei Bogdan (min. 7, 66, 69), Kalai Iosif (min. 16, 51), Alexandru Dumitru (min. 33).

O altă surpriză a venit de la Uricani, formație care beneficiază de victoria cu 4 – 0 în fața CSO Retezatul Hațeg, echipă care se resimte considerabil după ultimele schimbări suferite.

Marcatori: Gazde- Preoteasa Elian (min. 36), Anghelina Andrei (min. 73), Moldovan Marius (min. 83), Scurtu Vasile (min. 84).

Aurul Certej, formație care și-a îmbunătățit lotul, la care a ajuns și Drăgoescu de la Hațeg (anterior jucătorul formației campioan en-titre), este învinsă pe teren propriu de Gloria Geoagiu cu scorul da 0 – 3.

Marcatori: Oaspeți – Cîrdei Alexandru (min. 17, 19), Ștef Robert (min. 24).

Jiul Petroșani a oferit surprize ținând în șah echipa Șoimul Băița până aproape de finalul partidei. Meciul s-a terminat la egalitate 1 – 1. Între suporteri a fost prezent și fostul jucător al Jiului, Pintilii, care a venit să ofere sprijin formației de suflet, Jiul Petroșani.

Marcatori: Gazde – Sandu Remus (min. 26); Oaspeți – Grosu Ioan (min. 86).

Meci egal și la Lupeni unde Hercules a întâlnit Aurul Brad. De această dată scorul s-a terminat cu 2 – 2 (1 – 1 la pauză). Partida a început în favoarea oaspeților de la Brad, deschizând scorul în min. 9 însă, două minute mai târziu, lupenenii readuc egalitatea partidei. Repriza secundă începe tot în favoarea oaspeților iar Hercules reușește să restabilească egalitatea în minutele de prelungiri.

Marcatori: Gazde – Pârvulescu Călin (min. 11), Filip Ion (min. 90+4); Oaspeți – Filipaș Ionuț (min. 9), Leaha Mihai (min. 52).

La Călan, echipa gazdă Victoria Călan a învins studenții petroșeneni de la Universitatea cu scorul de 4 – 2 într-o partidă cu foarte multe ocazii de gol.

Marcatori: Gazde – Roșca Ciprian (min. 6, 8), Tomoioagă Dumitru (min. 67), Marinca Adrian (min. 67); Oaspeți: Costea Vlad (min. 49), Nistor Tiberiu (min. 86).

CSM Dacia Orăștie 2010 a avut pauză în etapa 20.

Rezultate și clasament SENIORI: