În Parcul Copiilor de la Lupeni au apărut câțiva frumoși… iepurași-coconași

Home Stiri la zi În Parcul Copiilor de la Lupeni au apărut câțiva frumoși… iepurași-coconași
În Parcul Copiilor de la Lupeni au apărut câțiva frumoși… iepurași-coconași

Datorită unui fericit parteneriat între autoritățile locale și Clubul copiilor și elevilor, la Lupeni, iepurașii și-au făcut deja apariția în Parcul Copiilor din Bărbăteni. Este vorba despre câteva figurine ornamentale realizate de artiștii de la Clubul Copiilor și Elevilor din Lupeni, care au fost amplasate în parc, unde au devenit deja un punct de atracție pentru cei mici, care sunt foarte bucuroși de aceste frumoase simboluri pascale.

Foarte mulți cetățeni au ales să-și facă și fotografii de Paște cu ineditele figurine. Printre cei surprinși ”la fotograf” s-a aflat astăzi și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

”Primăria Municipiului Lupeni în colaborare cu artiștii de la Clubul Copiilor și Elevilor din Lupeni au început pregătirile pentru întâmpinarea Sărbătorilor Pascale. În acest sens, în Parcul Copiilor din Bărbăteni au fost amplasați câțiva iepurași ornamentali, confecționați de micuții artiști din orașul nostru, spre bucuria celorlalți copii, dar și a noastră. Mulțumim și pe această cale copiilor, precum și domnului director Radu Chința, pentru eforturile depuse”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.