În ajun de Paște, derby-ul Campionatului Ligii a IV -a pe ”Michael Klein” Hunedoara: CS Hunedoara – CS Inter Petrila

Home Stiri la zi În ajun de Paște, derby-ul Campionatului Ligii a IV -a pe ”Michael Klein” Hunedoara: CS Hunedoara – CS Inter Petrila
În ajun de Paște, derby-ul Campionatului Ligii a IV -a pe ”Michael Klein” Hunedoara: CS Hunedoara – CS Inter Petrila

În etapa cu numărul XXI din Campionatul Județean de Fotbal microbiștii din județul Hunedoara vor putea urmări meciuri doar din Liga a IV-a, la seniori și juniori, deoarece în Liga a V -a nu se dispută etapă, știind faptul că acestea sunt programate duminica, iar în această duminică este Paștele.

Vineri și sâmbătă toate echipele din Valea Jiului vor disputa meciurile în deplasare, excepție făcând Universitatea Petroșani care au reprogramat etapa cu Aurul Certej pentru data de 9 mai. CS Inter Petrila va juca la Hunedoara (sâmbătă, orele 9:30/11:30), CSM Jiul Petroșani la Orăștie (sâmbătă, orele 9:30/11:30), CSM Mihai Viteazu Vulcan se va deplasa la Băița (vineri, orele 15:00/17:00), ACS Hercules Lupeni la Geoagiu (sâmbătă, orele 9:30/11:30) iar ACS Minerul Uricani la Brad (sâmbătă, orele 9:30/11:30).

Cea mai interesantă partidă din Liga a IV-a de fotbal se va disputa la Hunedoara, pe stadionul ”Michael Klein”, unde CS Hunedoara, echipă aflată pe prima poziție a clasamentului (47 p), va întâlni formaţia aflată pe locul secund (44 p), CS Inter Petrila, ambele echipe urmărind promovarea în eşalonul superior. Va fi un meci decisiv care ar putea prefigura o altă configurație a clasamentului spre finalul de campionat, dacă sorții vor aparține campioanei ediției trecute.

Veteranul echipei de la Petrila și golgeterul acestei ediții de campionat, Iosif Kalai: ”Nu avem nimic de pierdut la Hunedoara, din contră, avem doar de câștigat. Ne vom juca șansa până la capăt și sunt foarte optimist, presiunea este numai de partea adversarului. Este un joc de fotbal, se pot întâmpla multe, nu pot face pronosticuri, tratăm adversarul cu respect, avem obiective comune și asta face fotbalul mult mai interesant.”

Programul meciurilor etapei a XXI -a: