Primarul Petroșaniului, voluntar la sărbătoarea Paștelui la Casa Pollicino

Home Stiri la zi Primarul Petroșaniului, voluntar la sărbătoarea Paștelui la Casa Pollicino
Primarul Petroșaniului, voluntar la sărbătoarea Paștelui la Casa Pollicino

Printre multiplele sale activități cotidiene, a devenit deja un frumos obicei al primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi acela de a petrece, în mod special în preajma sărbătorilor, câteva ore bune compania copiilor de la Casa Pollicino.

După exemplul de voluntariat oferit aici în preajma sărbătorilor de Crăciun (moment asupra căruia am informat și noi la vremea respectivă) acum, în prejma sărbătorilor Paștelui, primarul Petroșaniului a fost din nou oaspetele copiilor de la Pollicino, împreună cu care au făcut ultimele pregătiri dinaintea Paștelui, așa cum cere tradiția.

”Mă bucur că am putut să fiu alături de acești copii speciali și să pregătim ouăle pentru sărbătorile Pascale. Ei sunt exemplul viu, care demonstrează că dizabilitățile pot fi transformate în abilități atunci când există sprijin și îndrumare. Pe această cale vreau să le doresc tuturor părinților, bunicilor, copiilor, și nu în ultimul rând, personalului de la Casa Pollicino, sărbători fericite!”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

De altfel, primarul Petroșaniului este nu doar unul dintre susținătorii acestui lăcaș de ocrotire și educație pentru copiii speciali ai Văii Jiului găzduiți aici, ci un voluntar de nădejde al celor care coordonează acest exemplar centru social realizat la Petroșani în cadrul parteneriatului de succes cu voluntarii din provncia italiană Belluno.