Aniversare UPET 70 de ani și printr-un meci demonstrativ de fotbal

Home Stiri la zi Aniversare UPET 70 de ani și printr-un meci demonstrativ de fotbal
Aniversare UPET 70 de ani și printr-un meci demonstrativ de fotbal

”Educație prin Sport! Sport pentru Educație!” Sub acest generic va avea loc evenimentul sportiv găzduit de stadionul ”Știința” din Petroșani (terenul sintetic) în data de 13 aprilie 2018 de la ora 15,00.

”Este vorba despre o partidă demonstrativă de fotbal între echipele de profesori ai Universității din Petroșani și echipa de old boys a fostelor glorii fotbalistice ale Văii Jiului de la Jiul Petroșani. Marcăm astfel, și prin sport, aniversarea a 70 de ani de la înființarea Universității din Petroșani, dar și aniversarea de 99 de ani de existență a Clubului Sportiv Jiul Petroșani. Îi așteptăm alături de noi, pe toți iubitorii fotbalului, pe toți cei care doresc să-i revadă pe teren pe foștii mari jucători ai Jiului, și bineînțeles, să-i vadă într-o postură inedită și pe profesorii Universității din Petroșani”, spune prof.univ.dr.ing.habil. Eduard Edelhauser, prorector al Universității din Petroșani.

Meciul demonstrativ de fotbal Știința Petroșani (70) – Jiul Petroșani (99) este un eveniment organizat în cadrul șirului de activități și manifestări publice care marchează, în această perioadă, aniversarea a 70 de ani de la înființarea Universtății din Petroșani.