Trofeele ”Fii star în țara ta !” merg la Lupeni și Craiova

Home Cultură Trofeele ”Fii star în țara ta !” merg la Lupeni și Craiova
Trofeele ”Fii star în țara ta !” merg la Lupeni și Craiova

La Vulcan s-a încheiat astăzi maratonul artistic al festivalului-concurs ”Fii star în țara ta !” Peste 200 de artiști din mai multe județe ale țării și-au disputat trofeele puse în joc de organizatorii acestui eveniment de excepție.

Un juriu format din specialiști în domeniul educației muzicale, juriu condus de apreciata solistă de muzică populară Anamaria German (realizator de emisiuni la Hora TV) a desemnat și câștigătorii ediției a V-a a Festivalului ”Fii star în țara ta !” Câștigătorii Marelui Premiu pe principalele secțiuni ale competiției sunt:

  • ANDREEA DOBRE din Lupeni;
  • BRIANA DUMITRU  din Craiova;
  • DARIA COJOCARU din Craiova;

De asemenea, au fost acordate premii I, II și III pentru fiecare categorie de concurs, precum și câteva premii speciale. Vom reveni cu lista completă a laureaților acestui festival artistic, în cursul zilei de luni, 23 aprilie.

”Doresc să-i felicit pe toți cei care au evoluat pe scenă în aceste trei zile frumoase care au transformat Vulcanul în Capitala muzicală a României. Evident, felicitări în plus li se cuvine câștigătorilor, dar și îndrumătorilor acestor tineri talentați care ne-au demonstrat și la ediția din acest an a concursului nostru artistic faptul că sunt cu adevărat staruri în țara lor. Le mulțumesc tuturor celor care au participat, într-un fel sau altul la acest eveniment cultural și artistic”, a declarat Cătălin Țugulea, directorul Festivalului ”Fii star în țara ta !” și inițiatorul acestui proiect cultural.

Fotografii de Răzvan Șorodoc