Comunitatea de la Valea de Brazi a celebrat ziua de Sfântul Gheorghe la biserică

Home Administrație Comunitatea de la Valea de Brazi a celebrat ziua de Sfântul Gheorghe la biserică
Comunitatea de la Valea de Brazi a celebrat ziua de Sfântul Gheorghe la biserică

Pentru comunitatea locală din satul Valea de Brazi, localitate componentă a orașului Uricani, sărbătoarea Sfântului Gheorghe a avut un caracter ceva mai aparte, având în vedere că acesta este și hramul Bisericii ortodoxe de aici.

La slujba de hram, care a fost oficiată astăzi la Biserica ortodoxă ”Sf. Gheorghe” din Valea de Brazi au fost prezenți alături de localnici și de soborul de preoți din orașul Uricani, și reprezentanții autorităților administrației locale. Primarul Dănuț Buhăescu, consilierul acestuia – Costel Stancu, viceprimarul Corneliu Braia, precum și o bună parte a membrilor Consiliului local Uricani au ținut să fie alături de creștinii din Valea de Brazi la hramul Bisericii din localitate.

”Am avut astăzi parte de o zi binecuvântata la Biserica din Valea de Brazi cu hramul “Sf. Gheorghe“ și vreau să le mulțumesc, în primul rând, preoților care au oficiat o frumoasă slujbă cu acest fericit prilej de săbătoare, așa cum vreau să le mulțumesc tuturor sătenilor din Valea de Brazi care, și de această dată, au demonstrat că sunt gadze bune și oameni de nădejde ai comunității noastre locale. Vreau să-i asigur că Primăria și Consiliul local Uricani este un partener care va ține mereu cont de sugestiile primite de la oamenii locului și, împreună, vom căuta să ne bucurăm de cât mai multe astfel de momente frumoase, dar vom căuta și să facem ceea ce trebuie pentru ca viața oamenilor de aici să fie una mai bună. În această zi de hram, patronată de Sfântul Gheorghe, le doresc în primul rând celor ce poartă numele Sfântului, dar și întregii noastre comunități, sănătate, bucurii și numai bine”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

După slujba de hram, membrii comunității ortodoxe de la Valea de Brazi au pregătit, în curtea Bisericii Sf. Gheorghe un praznic dedicat acestui important eveniment.