Festivalul talentelor de la Vulcan și-a desemnat câștigătorii

Home Cultură Festivalul talentelor de la Vulcan și-a desemnat câștigătorii
Festivalul talentelor de la Vulcan și-a desemnat câștigătorii

Trei tinere artiste și-au adjudecat Trofeele celei dea V-a ediții a Festivalului ”Fii star în țara ta!” care a avut loc la finalul acestei săptămâni la Vulcan. Este vorba despre ANDREEA DOBRE din Lupeni, BRIANA DUMITRU  din Craiova și DARIA COJOCARU din Craiova, cele mai bune voci din cei peste 200 de competitori ai acestui apreciat festival care se desfășoară în Valea Jiului, la Vulcan.

Dincolo de cele trei laureate, pe lista câștigătorilor s-au înscris și alte nume ale unor tineri plini de talent, care au făcut spectacol în recitalurile susținute pe scena Clubului IMAX din Vulcan. ”Într-un fel, toți participanții la acest eveniment artistic au fost câștigători, pentru că noi am pregătit trofee și diplome pentru toți participanții, cu convingerea că, atunci când e vorba despre copii, aceștia trebuie să fie încurajați în pasiunea lor pentru muzică, dans sau alte ramuri ale vieții artistice. De la evenimentul nostru artistic, nici un concurent nu a plecat dezamăgit, așa cum nici unul nu a plecat cu mâna goală. Până la urmă, acestea este și țelul festivalului nostru, anume acela de a-i face fericiți pe copiii și tinerii care aloca timp prețios din viața lor pentru a-și urma un vis și pentru curajul de a urca pe scenă, în cadrul unui spectacol de o asemenea amploare cum este și festivalul Fii star în țara ta !”, spune Cătălin Țugulea, directorul festivalului.

Chiar și așa, juriul format din solistul vocal Diana German, realizatorul de emisiuni muzicale la Hora TV Anamaria German, profesorul de muzică Mircea Patovan, profesorul Tiberiu Coconeț și Cătălin Țugulea, cei care au format juriul ediției a V-a a Festivalului ”Fii star în țara ta!” au evaluat activitatea celor peste 200 de competitori din întreaga țară, pe diverse secțiuni ale festivalului și au stabilit o ierarhie a celor mai buni dintre cei buni.

Astfel, pe lângă cei trei laureați ai Marelui Premiu, au fost acordate trofee pentru fiecare secțiune din concurs, acestea fiind adjudecate de: BOGDAN DAJ (secțiunea folclor), Taraful ”PIATRA CRINULUI DIN PARÂNG” (secțiunea ansambluri instrumentale); Ansamblul ”FLORI DE SÎNZIENE” (secțiunea ansambluri folclorice); ROBERTA BUZURIN (secțiunea muzică populară); ALEXANDRA BERTA (secțiunea muzică ușoară); magicianul CIPRIAN FIRIZOIU (secțiunea Diverse); Ansamblul ”MOȘTENITORII HODACULUI” (secțiunea dansuri populare), respectiv ANDRA RACOVICEANU și ROBERTA BUZURIN (secțiunea duete).

Tuturor, sincere felicitări !