Președintele Consiliului Județean Hunedoara reprezinta Regiunea Vest la Congresul European al Autorităților Locale

Home Administrație Președintele Consiliului Județean Hunedoara reprezinta Regiunea Vest la Congresul European al Autorităților Locale

La invitația Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, va participa la Congresul European al Autorităților Locale, eveniment care se desfășoară la Cracovia.

Vizita are loc în baza relațiilor de buna colaborare dintre ADR Vest și Institutul de Studii Estice din Varșovia. La eveniment au fost invitați reprezentanții Consiliilor Județene din cele patru județe ale regiunii, membri în Consiliul pentru Dezvoltare Vest.

„Acest eveniment este o platformă de întâlnire pentru liderii locali și regionali pentru a face schimb de opinii și bune practici în colaborarea dintre administrația publică, ONG-uri și mediul de afaceri. În cadrul Congresului vor avea loc peste 60 de workshopuri, discuții, ateliere, conferințe, prezentări și recepții. La propunerea Institutului pentru Studii Estice din Varșovia, se are în  vedere o Dezbatere privind electromobilitatea la nivel local și prezentarea unor experiențe privind folosirea materialului rulant electric – tramvaie, troleibuze, autobuze în Regiunea Vest România și regiuni similare din Polonia”, spune Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Costurile deplasării sunt suportate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.