Distracție cu ponei, muzică și alte surprize, în minivacanța de 1 Mai, în Parâng, la Hotel Rusu

Home Reportaj Distracție cu ponei, muzică și alte surprize, în minivacanța de 1 Mai, în Parâng, la Hotel Rusu
Distracție cu ponei, muzică și alte surprize, în minivacanța de 1 Mai, în Parâng, la Hotel Rusu

Succesul proiectului derulat la finalul săptămânii trecute de Complexul Hotelier Rusu, care a oferit turiștilor și, în mod special copiilor, șansa de a petrece momente frumoase în compania căluților de la Carpathian Horse Trekking au determinat organizatorii acestui program să reediteze acest eveniment și în minivacanța de 1 Mai.

”Ne-am bucurat că acțiunea de duminica trecută și-a atins scopurile – acelea de a aduce copiii la aer curat și de a le aduce zâmbetul pe buze prin aceste minicursuri de echitație. Am fost realmente impresionați de numărul foarte mare de persoane care au ales să-și petreacă după-amiaza în grădina Hotelului Rusu și tocmai de aceea am decis că acest tip de acțiuni trebuie continuate. Facem acest lucru și în zilele următoare, în minivacanța de 1 Mai, când îi așteptăm din nou pe cei mici, în mod special, dar și pe părinți și bunici, să urce la Rusu, unde, începând de duminică, 29 aprilie și până în seara zilei de 1 Mai avem o serie de surprize pentru toți oaspeții Complexului Turistic Rusu”, spune Cristian Tamaș, administratorul Hotel Rusu.

Astfel, potrivit programului anunțat de acesta, la Hotel Rusu, duminică, 29 aprilie va avea loc o nouă sesiune a minicursurilor de echitație gratuite, organizate în parteneriat cu Carpathian Horse Trekking. Acestea se vor desfășura între orele 12,00 și 19,00 cu pauză de masă pentru căluți și ponei între orele 14,00 și 15,00.

Luni, 30 aprilie este programată o ședință foto a cursanților, în compania căluților. Momentele petrecute de copii cu căluții, tot între orele 12,00 și 19,00 (cu pauză de masă pentru căluți între orele 14,00 și 15,00), respectiv minicursurile gratuite de echitație, vor fi fotografiate de fotografi profesioniști, iar copiii vor rămâne cu aceste amintiri unice, de neuitat.

Pentru Ziua de marți, 1 mai, Complexul Hotelier Rusu au pregătit un alt program special, intitulat ”Viața Cailor”, în cadrul căruia va fi avea loc și un program interactiv destinat copiilor, care vor avea posibilitatea ca, pe lângă cursurile gratuite de echitație, să învețe câte ceva despre viața cailor și să interacționeze cu aceștia. Acest program se va derula între orele 12,00 și 19,00.

În același timp, pentru zilele de luni, 30 Aprilie și marti, 1 Mai, gazdele de la Hotel Rusu au pregătit pentru vizitatori o petrecere câmpenească, în grădina complexului turistic Rusu, unde aceștia vor fi tratați cu un meniu special constând în grătare cu carne de porc sau de pui și mici, toate oferit la prețuri speciale, astfel încât minivacanța de 1 Mai să fie una cu adevărat la înălțime. Pentru copii (și nu numai), bucătarii de la Rusu vor pregăti, de asemenea, pizza, burgeri, înghețată de casă, punch din fructe naturale și, bineînțeles, apreciații și nelipsiții papanasi.

Sărbătoarea de 1 Mai se va încheia marți seară, de la ora 19,00 cu un concert extraordinar susținut de Luke de la Lupeni si formatia.

Așadar, poftiți pentru 3 zile de neuitat, în aer curat, cu multe zâmbete și distracție la înălțime, în atmosfera unică a Complexului Hotelier Rusu din Masivul Parâng !