Municipiul Vulcan la Congresul European al Administrațiilor Locale

Home Administrație Municipiul Vulcan la Congresul European al Administrațiilor Locale
Municipiul Vulcan la Congresul European al Administrațiilor Locale

Primarul Vulcanului, ing. Gheorghe Ile a participat, în perioada 26 – 27 aprilie 2018, la invitația ADR Vest, la cea de-a patra reuniune a reprezentanților administrațiilor locale și regionale, eveniment derulat în cadrul Congresului European al Adminstrațiilor Locale care a avut loc, în aceste zile, în Polonia, la Cracovia.

”Ca reprezentant al administrației publice locale dar și ca membru al Consiliului Director al Agenției Române de Dezvoltare – Regiunea Vest, am urmărit să valorificăm, împreună cu membrii delegației noastre, relația cu alte regiuni și comunități din UE reprezentate la acest congres  în scopul deschiderii Regiunii Economice Vest și, implicit, a municipiului Vulcan, către acestea”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Primarul Vulcanului informează că mesajul reprezentanților ADR-Vest și cei ai județului Huneodara, adresat cu acest prilej tuturor celor peste 2000 de participanți de către directorul Sorin Maxim, este unul de largă deschidere către cooperare pentru construcție și dezvoltare între țările din zona Europei de Est.

Alături de primarul Gheorghe Ile, la acest eveniment au mai participat,  Directorul ADR – Vest – domnul Sorin Maxim, Președintele Consiliului Județean Hunedoara – domnul Mircea Bobora, iar din Valea Jiului a mai fost prezent, de asemenea, primarul orașului Uricani – Dănuț Buhăescu.