Se fac recrutări pentru școlile cu profil militar

Home Anunțuri Se fac recrutări pentru școlile cu profil militar
Se fac recrutări pentru școlile cu profil militar

ISU Hunedoara recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ. Sunt disponibile 121 de locuri pentru studii universitare (ofițeri), 265 de locuri pentru studii postliceale (subofițeri) și 104 pentru studii postliceale (maiștrii militari).

Pentru a urma cursurile academiilor sau școlilor militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere. I.S.U. Hunedoara poate recruta candidați pentru următorele instuții de învățământ militar: Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Comandă şi Stat Major din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Şcoala  de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

”Primul lucru pe care trebuie să-l facă orice tânăr interesat de profesia militară de salvator este acela de a se informa la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara asupra tuturor detaliilor pe care trebuie să le cunoască”, spune lt.col. Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara.

Mai multe detalii regăsiți pe situl: www.igsu.ro, domeniul „Informaţii utile – Admitere în învăţământul militar”.