UTCAR Regiunea Vest și-a ales o nouă conducere

Home Economie UTCAR Regiunea Vest și-a ales o nouă conducere
UTCAR Regiunea Vest și-a ales o nouă conducere

Joi 26 aprilie a avut loc conferința anuală a UTCAR Regiunea Vest, prilej cu care s-au prezentat rezultatele anului 2017, dar și ale întregului mandat al echipei care a condus Uniunea Teritorială a Caselor de Ajutor Reciproc din Regiunea Vest în perioada 2014 – 2018. După cum s-a văzut din prezentarea acestui bilanț, acestea au fost unele foarte bune, după cum urmează:


În partea a doua a conferinței, rezervată organizării de alegeri, a avut loc o predare de ștafetă. Astfel, funcția de Președinte al UTCAR Regiunea Vest a fost predată de către Cristinel Petreanu (Președinte al UTCAR Regiunea Vest timp de două mandate) unui nou președinte ale, respectiv Ramona Petrucean. Aceasta a candidat din poziția de Președinte la CAR Zarand din Brad, venind cu o experiență de peste 37 de ani în sistemul CAR și cu calitatea de membru fondator, atât al Asociației Județene CAR Hunedoara, actuala UTCAR Regiunea Vest, cât și al Asociației Naționale a CAR din România, actuala UNCARSR, precum și cu un potfofoliu de funcții de conducere în structura teritorială UTCAR Vest.

Pentru meritele deosebite în constituirea și dezvoltarea UTCAR Regiunea Vest, Cristinel Petreanu a fost desemnat și confirmat drept Președinte de Onoare al UTCAR Regiunea Vest. Acest gest vine ca o recunoaștere a faptului că acesta a coordonat activitatea UTCAR Regiunea Vest timp de 28 de ani din funcția de Director economic și de Președinte, dar și pentru strategia și ritmul de dezvoltare pe care l-a susținut astfel încât UTCAR Regiunea Vest să fie mereu pe prima poziție la nivel național în sistemul CAR (IFN).