Apa Serv semnează primul contract de lucrări pe noul proiect de finanțare europeană

Joi, 3 mai 2018 la sediul central al Apa Serv Valea Jiului din Petroșani va avea loc semnarea primului contract din cadrul etapei a II-a a proiectului privind ”Modernizarea rețelelor de apă și canalizare din Valea Jiului”, proiect european finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Contractul are ca obiectiv achiziționarea de echipamente și utilaje independente, acesta fiind urmat de alte 15 contacte de lucrări pentru execuția proiectului.

”Ne aflăm în fața unui moment important, generat de semnarea primului contract de finanțare din pachetul celor 16 de care va beneficia Apa Serv Valea Jiului în cadrul proiectului finanțat prin POIM, după cum știți acesta fiind pri,ul contract de finanțare europeană pe acest program care se derulează în România. Vor urma, în scurt timp, și primele contracte de lucrări și vom începe implementarea efectivă a acestui program de dezvoltare care va aduce un confort sporit și o calutate mai bună a furnizării serviciilor operate de Apa Serv”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv.