Sprijin pentru tinerii antreprenori, din bani europeni, la Lupeni

Home Economie Sprijin pentru tinerii antreprenori, din bani europeni, la Lupeni
Sprijin pentru tinerii antreprenori, din bani europeni, la Lupeni

Un proiect implementat de către Universitatea de Vest din Timişoara în parteneriat cu S.C. Interlog COM S.R.L. își propune să le prezinte tinerilor antreprenori din municipiul Lupeni modul în care pot obține o finanțare din europeni de până la 156.000 de lei pentru dezvoltarea inițiativei private în domeniul afacerilor.

În acest sens,  joi, 3 mai 2018 la Primăria Municipiului Lupeni începând cu ora 16,30 va avea loc evenimentul ”Campanie de informare şi promovare” din cadrul proiectului „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați – SMART Start Up”, proiect implementat de către Universitatea de Vest din Timişoara în parteneriat cu S.C. Interlog COM S.R.L., la care pot participa, cu titlu gratuit, toți cei interesați să se informeze asupra oportunităților puse la dispoziție de acest program.

”Tu ai ideea, noi îți finanțăm afacerea! Așa se numește proiectul asupra căruia îi invităm pe toți cei care doresc să fie informați cum pot obține o finanțare nerambursabilă de până la 156.000 lei, care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a face parte din grupul țintă, respectiv care este modalitatea în care se vor derula activitățile proiectului, cum își pot dezvolta competențele în domeniul antreprenorial. Vă aşteptăm!”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni. 

Proiectul îşi propune să formeze 330 persoane din Regiunea Vest în domeniul antreprenorial, să sprijine înființarea și dezvoltarea a 52 de afaceri non-agricole în mediul urban din cele 4 județe ale regiunii Vest (Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara), să creeze 104 locuri de muncă durabile în cadrul afacerilor finanțate.