Un Vulcan curat se obține prin muncă grea și se păstrează doar prin respect față de munca celor de la salubritate

Home Administrație Un Vulcan curat se obține prin muncă grea și se păstrează doar prin respect față de munca celor de la salubritate
Un Vulcan curat se obține prin muncă grea și se păstrează doar prin respect față de munca celor de la salubritate

În ultimele săptămâni, odară cu venirea primăverii, autoritățile din Vulcan au reluat acțiunile de curățenie și înfrumusețare a orașului, aproape în toate cartierele. Muncitorii de la ajutorul social, dar și ce de la societatea locală de salubritate și cei de la Primărie au acționat, zile la rând, pentru a curăța drumurile, zonele verzi, rigolele și chiar albiile pâraielor din localitate de tonele de gunoaie aruncate vraiște de către cei certați cu regulile de conviețuire în societate.

Munca acestor oameni a dat rezultate și acum municipiul Vulcan este mult mai curat. Chiar și așa, reprezentanții autorităților locale avertizează că un oraș curat se obține prin muncă grea, dar se păstrează doar prin respect față de munca celor care depus eforturi uriașe, lucrnd uneori în condiții greu de imaginat, pentru a face curățenia pe care ne-o dorim cu toții.

După mini-vacanța de 1 Mai., când sute de oameni au ieșit la iarbă verde, în zonele de agrement, dar și pe cursurile pâraielor de munte de pe raza Vulcanului, au rămas din păcate în urmă, alte mormane de gunoi, de la deșeuri alimentare, până la sticle și bidoane din plastic.

Cristian Merișanu, vicepimarul municipiului Vulcan a prezentat astăzi, în antiteză, câteva fotografii în care arată cum arătau unele zone și, mai ales, albiile unor pâraie din Vulcan, înainte și după efectuarea curățeniei generale de către muncitorii de la administrarea domeniului public.

”S-a lucrat foarte mult, cu cei de la ajutorul social, pentru a curăța zonele verzi de pe malul apelor din Vulcan. Rog pe aceasta cale pe toți cetățenii care se relaxează la iarbă verde, să păstreze mediul curat, să strângă deșeurile rezultate după distracție, să ne gândim la copiii nostri, cărora trebuie să le lăsăm un mediu cât mai sănătos”, a spus viceprimarul Cristan Merișanu.