Cupa Universitas aduce pe terenul de fotbal 12 echipe de elevi de liceu

Home Educație Cupa Universitas aduce pe terenul de fotbal 12 echipe de elevi de liceu
Cupa Universitas aduce pe terenul de fotbal 12 echipe de elevi de liceu

Cea de-a patra ediție a Cupei Universitas la fotbal va avea loc, în cadrul unui eveniment sportiv maraton găzduit pe terenul sintetic de sport al Bazei sportive Știința de la Universitatea din Petroșani, în data de 4 mai 2018 (vineri), începând cu orele 9.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Petroșani, în cadrul activităților de promovare a ofertei academice, anul acesta el fiind dublat de  aniversarea a 70 de ani de existență a instituției de învățământ superior de la Petroșani.

Nu mai puțin de 12 echipe de elevi, reprezentând licee din Valea Jiului dar și din alte regiuni ale țării se vor întrece pe terenul de sport pentru a-și adjudecat trofeul ”Cupa Universitas” la fotbal, ediția 2018.

”Evenimentul are ca scop promovarea Universității din Petroșani în rândul elevilor de liceu prin intermediul sportului, și este organizat de echipa de fotbal a profesorilor UPET cu sprijinul Clubului Sportiv Știința Petroșani”, a declarat prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorector al Universității Petroșani, coordonator al acestui eveniment.

Tot în cadrul acestui eveniment, la final, va avea loc o reeditare a meciului de fotbal old-boys care va pune față în față pe teren, echipa profesorilor de la Universitatea Petroșani și echipa gloriilor sportive ale echipei Jiul Petroșani.