De Ziua Tineretului, TNL a lansat și în județul Hunedoara proiectul “Noi suntem voi”

Home Politică De Ziua Tineretului, TNL a lansat și în județul Hunedoara proiectul “Noi suntem voi”
De Ziua Tineretului, TNL a lansat și în județul Hunedoara proiectul “Noi suntem voi”

De Ziua Tineretului, TNL a lansat și la nivelul județului Hunedoara, proiectul “Noi suntem voi”.  Potrivit președintelui TNL Hunedoara, Cristina Chivu, tinerii cu potențial sunt invitați să se alăture acestui proiect politic, cu convingerea că  e nevoie de competență în politică, la nivel local, regional și național.

”Tineretul Național Liberal – cea mai mare organizație pentru tineri a unui partid politic din România –  nu sărbătorește Ziua Tineretului prin lozinci fără substanță și discursuri goale de conținut, ci propune acțiuni concrete. TNL lansează azi campania “Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii. Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare”, spune Cristina Chivu.

Aceasta mai spune că cei interesați de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primariile locale sau cei care vor să participe la o dezbatere despre cum pot PNL si USR sa vorbeasca pe aceeasi voce, despre parteneriatul civil sau despre cum să oprim exodul creierelor ori cei care vor să pună umărul la transformarea funcționarilor publici de la ghișeu în funcționari publici virtuali și să contribuie la eficientizarea procesului legislative din parlament sunt invitați să se alăture acestui proiect al TNL.

”Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România și principala forță a Opoziției. Cele mai recente acțiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiției, până la inițiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Național Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancționat public fiecare inițiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor și a inițiat proiecte de promovare a tinerilor cu potențial de a stimula inovarea în cadrul administrațiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau “Fabrica de Viitor” – proiect care își propune să creeze un mediu de interconectare între profesioniști din diverse domenii și tineri. Suntem deschiși la noi idei și cei mai valoroși tineri își pot atinge potențialul alături de noi”, mai spune Cristina Chivu.

În acest scop, pentru a convinge tinerii că merită să devenă membri ai TNL, liberalii vor iniția o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL, vor organiza dezbateri publice în cadrul organizațiilor de tineret pe teme de interes național sau cu impact local, vor demara și o campanie online, pe rețelele sociale, si vor pune la dispoziție locuri în comisilie de specialitate ale partidului pentru cei care doresc să se implice într-un anumit domeniu.