Premii de fidelitate pentru seniorii comunității din Lupeni

Home Administrație Premii de fidelitate pentru seniorii comunității din Lupeni
Premii de fidelitate pentru seniorii comunității din Lupeni

O întâlnire de suflet a avut loc astăzi la sala de consiliu a Primăriei municipiului Lupeni. Aici, primarul Lucian Resmeriță și o parte din echipa sa au fost gazde pentru câteva familii reprezentative din comunitatea locală a municipiului Lupeni care au adunat în buchetul vieții 50 de ani de viață de familie.

”Astăzi la Lupeni am sărbătorit DRAGOSTEA, FIDELITATEA ȘI CONTINUITATEA! M-au încercat și pe mine emoții la întâlnirea cu seniorii comunității noastre, oameni al căror exemplu de viață de familie este unul care constituie un răspuns fără echivoc la tot ceea ce înseamnă modelul de viață și familia tradițională românească. Le-am mulțumit pentru exemplul pe care ni-l conferă nouă, tuturor și le-am urat, în mod firesc, fericire, sănătate și La mulți ani !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

La întâlnirea din această primăvară a familiilor cu 50 de ani de căsătorie cu reprezentanții administraței locale au răspuns prezent respectabilele familii lupenene: Matyus, Vrăbiescu, Sabău, Jobagy, Isaincu, Duma, Văsăi, Silveșan, Ciobanu, Macavei, Suciu, Lengyel și Căciulă.

Dincolo de frumoase cuvinte și urări venite din partea gazdelor, familiile semicentenare ale Lupeniului au fost răsplătite, potrivit Hotărârii nr. 29/2018 a Consiliului local, inițiată de primarul Lucian Resmeriță, cu diplome de fidelitate și premii în valoare de 500 de lei/familie, dar și cu un elegant buchet de flori oferit de primarul municipiului Lupeni.