Rezervări (și) prin telefon la Cinematograful ”Victoria” din Petroșani

Home Cultură Rezervări (și) prin telefon la Cinematograful ”Victoria” din Petroșani
Rezervări (și) prin telefon la Cinematograful ”Victoria” din Petroșani

Cinematograful ”Victoria” 3 D din Petroșani se dovedește a fi, după o lună de zile de la deschiderea oficială, un important punct de atracție pentru cetățeni, acesta
bucurându-se de săli pline aproape la toate proiecțiile filmelor care au fost proiectate în luna aprilie.

În condițiile în care cererea de bilete rămâna una ridicată, conducerea Cinema 3D ”Victoria” din Petroșani vine în întâmpinarea cinefililor cu un nou serviciu privind sistemul de rezervare a biletelor. Astfel, începând cu luna mai, spectatorii au posibilitatea de a-și rezerva biletele inclusiv prin telefon, însă acest serviciu poate fi utilizat numai pentru ziua în curs.

”În acest sens, vă punem la dispoziție numărul de telefon: 0730185581 (disponibil zilnic, între orele 10.00 – 20.00). Biletele rezervate telefonic trebuie achitate și ridicate cu cel puțin o jumătate de oră înaintea orei de începere a filmului pentru care s-a făcut rezervarea”, se arată într-un anunț al conducerii cinematografului.

Renumit încă din perioada comunistă, Cinematograful Victoria, situat în zona centrală a localității, a fost modernizat de Primăria Petroșani și Compania Națională de Investiții și redeschis la circa 25 de ani de la ultima proiecție. Cinematograful este acum unul modernizat la standarde occidentale și s-a bucurat de un real succes încă de la deschidere. Investiția are o valoare de aproape 3 milioane de lei, municipalitatea contribuind cu clădirea în sine și costurile legate de branșarea la utilități. În această locație se pot derula și alte activități culturale cum ar fi spectacole de teatru ori muzică, sau diverse evenimente publice organizate în comunitatea locală a Petroșaniului.