S-au reluat lucrările de asfaltare pe strada Traian din municipiul Vulcan

Home Administrație S-au reluat lucrările de asfaltare pe strada Traian din municipiul Vulcan
S-au reluat lucrările de asfaltare pe strada Traian din municipiul Vulcan

Utilajele drumarilor care execută lucrările din cadrul proiectului de modernizare a drumurilor, trotuarelor și parcărilor de pe strada Traian, și-a reluat de sâmbătă, 5 mai 2018, activitatea de pe șantierul acestei importante investiții.

Lucrările la acest proiect au început încă de anul trecut dar, pe perioada de iarnă, au fost întrerupte. Acum, ele au fost reluate în forță și, pitrivit viceprimarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, ele vor continua într-un ritm accelerat, până la finalizarea tronsoanelor de drum prevăzute în acest proiect.

”Este vorba despre strada Traian, pe porțiunea de drum de la sensul giratoriu din zona A-urilor și până sus, la Sala de sport, unde deja s-a turnat covorul de asfalt. Lucrările sunt executate cu tehnologie modernă, cu plasă între straturile de covor asfaltic și cu borduri noi care au fost montate pe marginea drumului. Cred că odată finalizat acest drum, Vulcanul face încă un important pas înainte în ceea ce privește circulația rutieră și pietonală. Iar acest tip de lucrări va continua, anul acesta, cu alte investiții similare, atât în zona Traian, de la Primărie spre PECO, dar și în zona Crividia-Dealu Babii unde, de asemenea, vom începe un important proiect de modernizare a drumului”, a declarat viceprimarul Cristian Merișanu.