Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb vine la Petroșani

Home Economie Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb vine la Petroșani
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb vine la Petroșani

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb va fi prezentă din nou în Valea Jiului, la finele acestei săptămâni. Rovana Plumb este invitat al Apa Serv Valea Jiului care găzduiește o importantă reuniune de lucru a Comitetului Teritorial Olt-Jiu al Asociației Române a Apei.

”Da, este adevărat. Operatorul regional Apa Serv va fi gazda unei importante reuniuni a Asociației Române a Apei, unde directorii generali ai operatorilor din cadrul Comtetului Teritorial Olt-Jiu al ARA vor avea ocazia de a se reîntâlni cu doamna ministru Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care ne onorează astfel pentru a doua oară în decurs de un an, după ce, după cum știți, a fost oaspetele nostru și cu prilejul semnării primului contract de finanțare pe POIM al unui operator regional de apă și canalizare din România, în 2017”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv.

Acesta a mai precizat că discuțiile de la Petroșani, la care va participa, de asemenea, și Cătălin Gheran – director
general al Autorității de Management POIM 2014-2020, se vor axa, în principal, pe dezbaterea problemelor cu care se contruntă operatorii regionali de apă și canalizare în implementarea proectelor cu finanțare europeană și identificarea soluțiilor pentru înlăturarea acestor probleme.

Întâlnrea ARA va avea loc vineri, 18 mai 2018,la sediul cenral al Apa Serv Valea Jiului.