Reabilitarea și modernizarea parcurilor, un alt obiectiv pe agenda administrației locale de la Lupeni

Home Administrație Reabilitarea și modernizarea parcurilor, un alt obiectiv pe agenda administrației locale de la Lupeni
Reabilitarea și modernizarea parcurilor, un alt obiectiv pe agenda administrației locale de la Lupeni

În același timp cu lucrările de modernizare a drumurilor și trotuarelor din municipiul Lupeni, care au ajuns în aceste zile și pe Calea Brăii, în atenția Administrației Publice Locale din municipiul Lupeni se află și execuția unor lucrări de amenajare, reabilitare și modernizare a parcurilor de pe raza localități.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că, în acest fel, autoritățile locale răspund solicitărilor primite de la un număr foarte mare de cetățeni, care au solicitat atât în cadrul audiențelor cât și în diverse întâlniri publice cu edilii, acest tip de investiții.

”Din fericire, municipiul Lupeni are numeroase zone în care administrația publică locală a amenajat, de-a lungul anilor, parcuri de odihnă, de recreere sau de joacă pentru copii. Desigur, patina timpului și-a pus amprenta și pe acestea, astfel încât se impune efectuarea unor lucrări de reabiltare a acestora”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta arată că, deja, o serie de parcuri cum sunt, spre exemplu, parcul Eroilor sau parcul din zona Braia, precum și parcul din Bărbăteni au cunoscut lucrări de reabilitare, fiind montat și mobilier stradal nou sau spații de joacă pentru copii. În același timp, în zona parcului de la CAP și, mai nou, în parcul de la Nivelt, sunt executate lucrări de reabilitare ample, care vor conduce la modernizarea acestor apreciate locuri publice intens frecventate de cetățenii din municipiul Lupeni.

”Continuăm lucrările de amenajare a parcului din zona Nivelt și ne aflăm aproape de finalul investiției care va schimba, practic, în totalitate, imaginea parcului de la CAP. Îi asigur pe cetățenii din municipiul Lupeni că avem în atenție și alte investiții similare, dar trebuie să fac precizarea că, oricât de mult ne-am dori, nu putem acționa simultan peste tot, motiv pentru care le solicit cetățenilor îngăduință pentru zonele în care încă nu am reușit să ajungem și cu acest tip de lucrări”, a mai precizat primarul Lucian Resmeriță.