Ziua Familiei și Ziua Eroilor, sărbătorite la Petroșani

Home Administrație Ziua Familiei și Ziua Eroilor, sărbătorite la Petroșani
Ziua Familiei și Ziua Eroilor, sărbătorite la Petroșani

Sărbătoare cu tradiție, menită să aducă în atenția opiniei publice din Valea Jiului valorile vieții de familie, Ziua Familiei va fi marcată și în acest an de către autoritățile locale din municipiul Petroșani. Evenimentul este programat să se deruleze miercuri, 16 mai de la ora 10,00 la sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani.

”Ca de fiecare dată, cu prilejul acestui eveniment la care eu țin foarte mult, ne bucurăm să-i avem alături de noi pe seniorii comunității noastre, pe cei care sunt cel mai grăitor model asupra a tot ce înseamnă viața de familie, este vorba despre cuplurile care aniversează 50 de ani de căsnicie, oameni cărora ne face o deosebită plăcere să le marcăm, în cadrul acestui eveniment public, nunta de aur. Le mulțumesc încă de pe acum pentru exemplul lor de viață și pentru performanța vieții de familie pe care au atins-o”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Tot în cursul acestei săptămâni, autoritățile de la Petroșani vor marca și Ziua Eroilor. Evenimentul va avea loc joi, 17 mai 2018, de la ora 12,00 în cadrul unor ceremonii organizate la Cimitirul Eroilor din Petroșani Nord.