Cineaștii de la Colegiul ”Mihai Eminescu” dn Petroșani, premianți la Festivalul Filmmic

Home Educație Cineaștii de la Colegiul ”Mihai Eminescu” dn Petroșani, premianți la Festivalul Filmmic
Cineaștii de la Colegiul ”Mihai Eminescu” dn Petroșani, premianți la Festivalul Filmmic

Prezenți la o nouă ediție a festivalului de Film Mic, care a avut loc anul acesta la Constanța, festival destinat adolescenților pasionați de cinematografie, fotografie și actorie, echipele de cineaști amatori din cadrul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani au obținut rezultate notabile.

Astfel, la secțiunea de film de scurt-metraj, premiul pentru ”Cel mai bun scenariu” a revenit realizatorilor filmului  „Cine știe?”, echipă formată din: Andrei Popa, Vlad Muntean, Andrei Șchiopu, Fabii Gabor și Alexandra Filipovici, coordonator fiind prof. Marilena Dojcsar.

De asemenea, filmul ”7 minute” realizat de o echipă a Colegiului ”Mihai Eminescu”, coordonată de prof. Minel Dorin Răduți și formată din elevii Andreea Anca Kilari, Patricia Buraga, Daiana Tudoran, Ioana Terteci și  Al Hamesh Ahmad Fouady s-a clasat pe locul al II-lea.

Acestora li se adaugă și titlul de ”Cea mai bună actriță”, adjudecat de Patricia Buraga, dar și premiul al II-lea la secțiunea Fotografie, obținut de Andrei Șchiopu.

Tuturor, felicitări și la mai mare !