Doamnele din PSD la o întâlnire de suflet cu Rovana Plumb și Natalia Intotero

Deși s-au aflat în Valea Jiului pentru a găsi soluții unor probleme de interes economic și social major pentru viitorul comunităților locale din această regiune, doamnele ministru Rovana Plumb – ministrul Fondurilor Europene și Natalia Elena Intotero – ministrul Românilor de Pretutindeni, n-au uitat că datorează această calitate oficială, votului celor care le-au semnat ”biletul de drum” spre Parlament și, mai departe, spre Guvernul României.

Iată de ce, pe lângă întâlnirea cu oficialitățile din administrația publică, pe agenda vizitei de vineri, 18 mai în municipiul Vulcan, în programul celor două doamne ministru și-a găsit un firesc loc o întâlnirii cu alegătorii. Aceasta a avut loc, evident, tot la Vulcan, localitate în care politica social-democrată rămâne la fel de apreciată, o localitate în care femeile social-democrate sunt la fel de active și acum, ca într-un an cu valențe electorale.

Pentru că, în plan politic, Rovana Pliumb este președintele Organizației de Femei a PSD, funcție pe care, la nivelul județului Hunedoara o deține Natalia Elena Intotero, cele două doamne au avut toate motivele de a se întâlni, la sediul PSD din Vulcan, cu doamnele social-democrate din acest oraș, din întreaga Vale a Jiului și din județul Hunedoara. Potrivit președintelui OFSD Vulcan, Dorina Băncilă, temele de interes au fost cele ale unei dezbateri privind rolul femeii in viața publică și în politică, dar și discuțiile despre absorbția de fonduri europene și aspecte privind dezvoltarea economică a Văii Jiului.

Alături de doamnele social-democrate din județul Hunedoara au fost, cu aceeași recunoscută galanterie,  președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor și președintele puternicei Organizații PSD din municipiul Vulcan, primarul Gheorghe Ile. ”La întâlnirea doamnei Ministru Rovana Plumb- Președinta OFSD și a doamnei Ministru Natalia Intotero – Vicepreședinte, cu doamnele social-democrate reprezentând Valea Jiului și județul Hunedoara la nivel legislativ și la nivel de conducere de instituții, domnul deputat Laurențiu Nistor și eu, am avut ocazia încă o dată, deși copleșiți numeric de colegele noastre, să ne raportăm la forța PSD, dată de aceste femei de bizuială. Așa cum a precizat și doamna ministru, forța noastră se bazează pe unitatea noastră, iar doamnele PSD-iste sunt un exemplu în acest sens”, a concluzionat și Gheorghe Ile, liderul PSD Vulcan, rezultatul acestei întâlniri politice.