Absolvenții Liceului ”Mircea Eliade” din Lupeni au fost premiați la Palat

Home Educație Absolvenții Liceului ”Mircea Eliade” din Lupeni au fost premiați la Palat
Absolvenții Liceului ”Mircea Eliade” din Lupeni au fost premiați la Palat

Sărbătoarea de absolvire a generației 2018 de la Liceul Teoretic ”Micea Eliade” din municipiul Lupeni a avut loc, zilele acestea, în atmosfera elegantă și primitoare a Palatului Cultural din Lupeni.

La eveniment, alături de tinerii absolvenți ai claselor a XII-a au fost invitați să participe profesorii, părinții și reprezentanții conducerii școlii și ai administrației locale din Lupeni. Cei mai buni dintre absolvenți au fost, cu acest prilej, premiați pentru rezultatele lor la învățătură, iar tuturor celor prezenți le-au fost transmise urări de succes pentru examentul de bacalaureat și, mai ales, pentru noua etapă de viață în care vor intra.

Printre cei care au adresat mesaje de suflet absolvenților din Lupeni, la Balul Absolvenților, s-a numărat și primarul municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriță: ”Dragi absolvenți, Închideți astăzi poarta unei etape din viața voastră și intrați într-o etapă nouă de viață. Drumul nu va fi unul ușor, dar dacă veți ține cont mereu în activitatea voastră de cei 3R – RĂBDARE, RESPECT, RESPONSABILITATE – visele voastre vor deveni realitate. La acest moment festiv, vreau să transmit felicitări profesorilor care v-au îndrumat pașii în anii de școală, părinților voștri care v-au susținut permanent și, nu în ultimul rând, vouă, pentru eforturile depuse și rezultatele obținute. Vă doresc mult succes în continuare”, a spus primarul Lucian Resmeriță.