Bronz pentru România la mondialele de popice pentru seniori şi senioare de la Cluj Napoca

Home Stiri la zi Bronz pentru România la mondialele de popice pentru seniori şi senioare de la Cluj Napoca
Bronz pentru România la mondialele de popice pentru seniori şi senioare de la Cluj Napoca

La Cluj-Napoca, pe arena internațională cu 8 piste din complexul sportiv Gheorgheni, au debutat întrecerile de la Campionatele Mondiale de popice pentru seniori şi senioare.

Baza Sportivă Gheorgheni s-a transformat în această perioadă în ”meridianul 0” pentru iubitorii de popice, fie ei cadeți, juniori sau seniori. Competiția este segmentată pe categorii de vârstă: cadeți, juniori și seniori. Debutul a fost rezervat cadeților și juniorilor, în perioada 15-20 mai în timp ce competiția ”regină”, cea a seniorilor, se desfășoară în aceste zile, urmând ca întrecerile să se încheie sâmbătă, 26 mai.

Din echipa tehnică a naționalei României face parte antrenorul emerit Marcel Dobrică, petrileanul de la Inter Petrila, care ne-a declarat că este destul de mulțumit pentru bronzul de la mondiale.

”Desigur că se putea și mai mult, fiecare dintre noi își propune supremația. În general sunt destul de mulțumit de rezultate”, spune Dobrică.

În probele de tandem mixt şi individual sprint – masculin, România a cucerit două medalii de bronz, primele de până acum, prin perechea Duka Tilda – Petruţ Mihălcioiu, respectiv Nicolae Lupu, component al echipei SKC Victoria Bamberg din Germania.