”Bucurie în Mișcare” la Deva. Un eveniment care a adus mii de iubitori ai mișcării împreună!

Home Stiri la zi ”Bucurie în Mișcare” la Deva. Un eveniment care a adus mii de iubitori ai mișcării împreună!
”Bucurie în Mișcare” la Deva. Un eveniment care a adus mii de iubitori ai mișcării împreună!

Între 19-20 mai 2018, Asociația 11even în parteneriat cu Alexandra Marcu- Club Evoluții Deva și Primăria Municipiului Deva, a organizat o nouă ediție a festivalului Bucurie în Mișcare.

La Deva, evenimentul s-a remarcat prin numeroasele activitati promovate, numarul de entitati sportive implicate si diversitatea actiunilor. In orasul de la baza cetatii a fost prezenta si echipa de la Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului, impreuna cu dinozaurul Zalmi, vedeta festivalului, care a  provocat copiii sa parcurga o calatorie in timp.

Evenimentul din acest an a fost organizat împreună cu o serie de susținători ai mișcării din Deva, ong-uri și cluburi sportive și a beneficiat de implicarea unei echipe de 30 de voluntari. Organizatorii estimeaza ca peste 2500 de persoane au intrat in contact cu spațiile din cadrul evenimentului, în cele 2 zile.

“Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Mesajul îndemn de anul acesta este chiar “Alege mișcarea azi”, iar prin ceea ce integrăm în cadrul proiectului nostru, încercăm să inspirăm copiii și tinerii ca în mod regulat să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie”, declară Paula Șipoș, coordonator național al programului.

Programul continuă până în 10 iunie, după următoarea agendă:

26-27 mai

Galați, Grădina Publică

Slatina, Esplanadă

1-2 iunie

Craiova, Piața Mihai Viteazu

Ploiești, Sala Sporturilor Olimpia

9-10 iunie

Arad, Parcul Europa

Bacău, Piața Tricolorului

Participarea în cadrul evenimentelor Bucurie în Mișcare este gratuită. Programul este susținut la nivel național de Kaufland România.