De Ziua Copilului fii alături de voluntarii de la Parco Cavalli. Arată că îți pasă !

Home Educație De Ziua Copilului fii alături de voluntarii de la Parco Cavalli. Arată că îți pasă !
De Ziua Copilului fii alături de voluntarii de la Parco Cavalli. Arată că îți pasă !

Voluntarii de la Asociația Parco Cavalli din municipiul Vulcan continuă seria acțiunilor destinate copiilor, care sunt invitați și în în acest an să petreacă o zi de 1 Iunie de neuitat la miniferma amenajată la fosta bază sportivă din cartierul Colonia de Jos.

Potrivit președintelui asociației, acțiunea face parte din campania” Arată că îți pasă”. În cadrul acestei activități, care va avea loc chiar în ziua de 1 iunie, de la ora 12.00, copiii sunt invitați să participe în număr cât mai mare la ședințele gratuite de echitație, la întâlnirea cu căluții și cu celelalte animăluțe de la fermă, dar și la distracția oferită de reîntâlnirea cu Mickey și Minnie Mouse și cu Donald Duck, celebrele personaje din desene animate.

”Ne dorim să facem și în acest an o zi a copilului cât mai armonioasă. În acest sens, vom vom oferi tuturor copiilor lecții de echitație gratuite, plimbări cu șareta, ședințe foto în costume de cowboy și de indieni, jocuri interactive, precum și multe alte surprize. Alături de noi vor fi și îndrăgitele personaje din desenele animate Mickey și Minnie Mouse, dar și Donald Duck”, spune Florin Vrabie, organizatorul evenimentului.

Cu această ocazie, asociația invită toate persoanele care doresc să contribuie pentru a le putea oferi celor mici și alte surprize (dulciuri, jucării, hăinuțe, etc) să subscrie proiectului și contacteze voluntarii de la Asociația Parco Cavalli la numărul de telefon 0763694147.