Compania de drumuri din provincia Shaanxi (China) interesată de infrastructura din județul Hunedoara

Home Economie Compania de drumuri din provincia Shaanxi (China) interesată de infrastructura din județul Hunedoara
Compania de drumuri din provincia Shaanxi (China) interesată de infrastructura din județul Hunedoara

Reprezentantul companiei de drumuri din Shaanxi și șefii firmei care se ocupă cu analiza calității se află în aceste zile în județul Hunedoara pentru a se întâlni cu autoritățile județene și cu firmele hunedorene care activează în acest domeniu.

Wang Liu, directorul general al Shaanxi Expressway Mechanisation Engeneering Co.LTD., Wang Xiaoxiong și Zhang Shibing, președintele,respectiv vicepreședintele companiei Shaanxi Expressway Testing&Measuring Co., LTD, au avut o scurtă întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Hunedoara. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre rețeaua de drumuri din județul Hunedoara, despre modul în care se derulează proiectele de întreținere și reperații, precum și partea de investiții. Ulterior, partea chinează a avut o întâlnire, pe aceeași temă, la Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

Delegația chineză a luat legătură și cu firmele care se ocupă de infrastructura rutieră în vederea inițierii unor colaborări pe termen lung.

Compania de drumuri din Shaanxi este interesată de schimburi de experiență și de a pune la dispoziția firmelor hunedorene tehnologie specifică construirii și întreținerii infrastructurii rutiere.