Seminar privind viitorul Văii Jiului la Petroșani, cu participarea fostului premier Dacian Cioloș

Home Politică Seminar privind viitorul Văii Jiului la Petroșani, cu participarea fostului premier Dacian Cioloș
Seminar privind viitorul Văii Jiului la Petroșani, cu participarea fostului premier Dacian Cioloș

Fostul Prim Ministru al României, Dacian Cioloș – președintele Platformei România 100 și deputatul Dan Barna – președintele Partidului Uniunea Salvați România vor conferenția la Petroșani, pe data de 1 iunie 2018, despre Viitorul Văii Jiului – Perspective de dezvoltare durabilă.

Evenimentul este prilejuit de inițiativa lansată de către deputatul USR, Cristina Prună și are drept scop prezinte rezultatele atelierelor pe teme economice și antreprenoriale , precum și ale celor pe teme sociale și culturale, organizate, zilele trecute, la Lupeni, Petroșani și Petrila.

Printre invitați, alături de promotorii proiectelor alese în cadrul atelierelor și alți reprezentați ai societății civile și din domeniul antreprenoriatului, și fostul ministru al Muncii – Dragoș Pîslaru (co-fondator al Platformei România 100), fostuul secretar de stat în Ministerul Culturii – Oana Bogdan și deputatul USR Cristina Prună – membră a Comisiei pentru industrii și servicii și a Comisiei pentru afaceri europene din Parlament.

Dezbaterile vor avea loc în data de 1 Iunie 2018, de la ora 9,30 și se vor desfășura în Amfiteatrul 101 al Universității din Petroșani. La eveniment sunt invitați să ia parte toți cei interesați de subiectul generos al acestei dezbateri.