Zi specială pentru copii speciali, de 1 Iunie, la Parco Cavalli din Vulcan

Home Stiri la zi Zi specială pentru copii speciali, de 1 Iunie, la Parco Cavalli din Vulcan
Zi specială pentru copii speciali, de 1 Iunie, la Parco Cavalli din Vulcan

Circa 100 de copii s-au bucurat și în acest an de petrecerea specială oferită în cinstea Zilei Internaționale a Copiilor de Asociația ”Parco Cavalli” din Vulcan la centrul de echitație și divertisment amenajat la fosta bază sportivă de peste Jiu, în Colonia de Jos a Vulcanului.

Printre invitații lui Florin Vrabie și echipa acestuia, s-au numărat și de această dată copiii speciali din cadrul Centrului din Vulcan coordonat de Direcția Județeană pentru Copii și Tineret (DAGSP), dar și copiii din cadrul Asociației Dawn Valea Jiului, dar și mulți alți copii veniți să se bucure de o zi cu adevărat specială la ferma ”Cavalli” de la Vulcan.

La aceasta acțiune, care face parte din campania „Arata ca îți pasă” copiii au avut ocazia de a lua lecții de echitație gratuite, dar au putut și interacționa cu caii și cu animpluțele de la microferma asociației, s-au plimbat cu șareta, au făcut ședințe foto ori au participat la diferire jocuri interactive. În plus, anul acesta, darorită implicării instructorului Alin Luciu de la CS proFitnnes Vulcan, cei prezenți au putut asista și la o frumoasă demonstrație de aerodance și kangoo jumps. N-au lipsit din peisajul unei zile de sărbătoare nici îndrăgitele personaje din desene animate Minnie și Michey Mousse, care au devenit, grațue lui Alin Potecaru, deja o prezență firească în ansamblul ofertei de distracție de la Parco Cavalli.

”Evident, cu mulțumirea încă unui proect finalizat cu succes, nu pot decât să mă bucur că am reușit și în acest an, de 1 Iunie, să facem fericiți atât de mulți copii, prin ceea ce am putut noi să le oferim din toată inima de ziua lor. le mulțumesc tututor celor care, într-un fel sau altul, s-au implicat în reușta acestui eveniment, îi mulțumesc în mod spcial lui Alin Potecaru și doamnei Lucian Botici (vicepreședintele Asociației Dawn Valea Jiului), iar copiilor le transmit și prin intermediul ziarului, un sincer la mulți ani din partea noastră, a voluntarilor de la Parco Cavalli pentru care ei sunt principala rațiune a existenței și activității noastre”, a declarat președintele Asociației, Florin Petrișor Vrabie.