”Caravana Culturii” poposește vineri, 8 iunie, la Lupeni

Home Stiri la zi ”Caravana Culturii” poposește vineri, 8 iunie, la Lupeni
”Caravana Culturii” poposește vineri, 8 iunie, la Lupeni

Sâmbătă, 8 iunie 2018, Palatul Cultural din Lupeni găzduiește un eveniment inedit, realizat sub egida Centenarului Marii Uniri, eveniment care prilejuiește întâlnirea publicului cu o seamă de scriitori, artiști, jurnaliști, oameni de știință și oameni de cultură ai României.

Evenimentul, derulat în cadrul campaniei naționale ”Caravana Culturii” este organizat de Primăria municipiului Lupeni, în parteneriat cu Clubul de Presă Valea Jiului, Școala gimnazială nr. 3 Lupeni și Farmaciile Catena.

”Este un regal de cultură și artă care aduce în fața oamenilor câteva personalități ale Văii Jiului dar și ale României, alături de care vom discuta despre cultură, istorie, artă și tradiții, dar și despre educație și alte teme de interes public general. Caravana Culturii va poposi la Lupeni, timp de două zile. Mai întâi ne vom întâlni cu toți cetățenii interesați, vineri 8 iunie 2018 de la ora 17,00 la Palatul Cultural, unde intrarea va fi liberă iar, mai apoi, vom avea o întâlnire specială la Căminul de seniori din Lupeni, în data de 9 iunie”, spune jurnalistul Angela Dumitrașcu, unul dintre organziatorii acestui eveniment.