Complexul Energetic Hunedoara are un nou director general

Home Economie Complexul Energetic Hunedoara are un nou director general
Complexul Energetic Hunedoara are un nou director general

Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara a numit astăzi un nou director general în fruntea companiei, după ce, luna trecută, fostul director general Viorel Stancu și-a înaintat demisia din funcție.

Noul director general al CEH este inginerul Samuel Dioane. Acesta vine de la EM Lonea, unde a ocupat până în prezent, funcția de director, funcție pe care o deținea din ianuarie 2017.

Samuel Dioane a lucrat exclusv la Mina Lonea, unde a îndeplinit pe rând, Acesta activeacalitatea de salvator miner, șef de sector și director de exploatare. El lucrează în cadrul subunității CEH de la Lonea din anul 2001.

Noul director general al CEH este absolvent al Universității din Petroșani, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică. Tot aici, Samuel Dioane a urmat și cursurile de masterat în domeniul Managementul resurselor umane.

Acesta a fost numit oficial în funcția de director general al CEH începând cu data de 4 iunie 2018, prin decizia adoptată de Consiliul de Administrație al Complexului.