Primăria Petroșani și firma producătorului Ionuț Drăgotesc, parteneri pentru organizarea ediției din 2018 a Zilelor municipiului Petroșani

Într-un an în care situația financiară a administrației locale de la Petroșani nu este una prea ”roză”, Primăria Petroșani primește o binevenită mână de ajutor din partea fimei Media Press Event, condusă de apreciatul producător și impresar artistic Ionuț Drăgotesc. Acesta s-a oferit să preia organizarea ediției din acest an a ”Zilelor Municipiului Petroșani” asumându-și în acest scop cheltuielile privind amenajarea scenei, sonorizării, onorariile artiștilor și costurile de deplasare, cazare și masă ale acestora, ba chiar și cheltuielile pentru promovarea și acoperirea mediatică a evenimentului.

Pentru succesul deplin al ”Zilelor municipiului Petroșani”, Consiliul local, în calitate de partener al proiectului derulat de Media Press Event va pune la dispoziție amplasamentul pe care se va desfășura evenimentul, cheltuielile cu utilitățile publice (energie, apă etc.) și fondurile necesare pentru achizițonarea unor servicii de pirotehnie (artificii) și lasere.

”Salut această inițiativă care ne oferă posibilitatea de a organiza, în parteneriat public-privat, ediția din acest an a Zilelor municipiului Petroșani la un nivel calitativ ridicat, așa cum s-au obișnuit cetățenii din orașul nostru. Trebuie să recunosc că fără acest sprijin, organizarea acestui eveniment era, așa cum am spus de altfel de la începutul anului, pusă sub semnul întrebării. Dar, iată că am găsit o soluție și sunt convins că locuitorii Petroșaniului vor avea, la mijlocul acestei luni, trei zile de distracție la cote maximă, în cadrul celor trei zile ale ediției 2018 a Zilelor municipiului Petroșani”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru cele trei zile de spectacol artistic care se vor organiza la Petroșani, în perioada 15-17 iunie 2018, producătorul Ionuț Drăgotesc propune o combinație artistică între talentul celor mai cunoscuți și apreciați artiști locali, din pepiniera profesorului Eugen Munteanu de la Casa de Cultură a Studenților din Petroșani, cu artiști de marcă ai scenei românești actuale. ”Vor fi trei zile de spectacol la Petroșani. În 15 iunie, de la ora 19,00 vom începe cu artiștii de la Casa de Cultură a Studenților Petroșani, apoi cu Ansamblul ”Bujorii Muntelui” de la Petrila, după care vor urca pe scenă apreciații rapsozi Cristian Tomoni (din Banat), Geanina Gavrilă (din Apuseni), Robert Târnăveanu (din Mărginimea Sibiului) și Petrică Mâțu Stoian (din Mehedinți). Pentru ziua de 16 iunie, de la ora 19,30 ne vom întâlni cu Sonny Flame și trupa de dansatori, precum și cu un recital Alex Velea. Pe data de 17 iunie ne-am propus să aducem în atenția publicului din Petroșani exclusiv cu talente locale, convinși fiind că promovarea acestora este o datorie și o bucurie pentru noi toți. Îi vom putea aplauda astfel pe elevii Casei de Cultură studențești, dar și pe cei de la Ansamblul Bujorii Muntelui, programul fiind completat cu recitalurile lui Cornel Todea și Teodora Filip”, a declarat Ionuț Drăgotesc.