Felicitări de la Apa Serv pentru un alt senior ajuns la vârsta pensionării: Daniela Urziceanu

Home Stiri la zi Felicitări de la Apa Serv pentru un alt senior ajuns la vârsta pensionării: Daniela Urziceanu

Colectivul Apa Serv Valea Jiului și-a luat la revedere de la un alt salariat care, după zeci de ani de muncă, a ajuns la frumoasa vârstă a pensionării.

La fel ca în alte momente ce definesc viața acestui frumos colectiv, despărțirea celor de la Apa Serv Valea Jiului de colegul Daniela Urziceanu a avut loc luni, 5 iunie 2018, în cadrul unei festivități la care au participat conducerea executivă a Apa Serv Vale Jiului și o bună parte din salariații de la sediul administrativ central al societății.

Doamna Daniela Urziceanu are o activitate în câmpul muncii de 31 de ani, din care mai mult de jumătate a activat doar în cadrul operatorului de servicii de almengtare cu apă și canalizare din Valea Jiului. În ultimii ani, Daniela Urziceanu a lucrat ca și coordonator al Centrului de Încasări al Apa Serv de la Aninoasa.

”Ne despărțim cu greu de oameni de valoarea celei pe care a demonstrat-o, de-a lungul vremii, și doamna Daniela Urziceanu. Trebuie să remarc faptul că, în ce 16 ani în care ne-a fost colegă de nădejde la Centrul de Încasări de la Aninoasa, doamna Daniela Urziceanu a fost pentru noi toți un exemplu de seriozitate, integritate și altruism. Acum, odată cu momentul ieșirii sale la pensie, i-am mulțumit cu toții pentru activitate și colegialitate și i-am conferit o diplomă de onoare, ca să ne țină minte și de acum înainte, să nu uite niciodată și să fie mândră că a făcut parte din echipa Apa Serv Valea Jiului. Îi doresc, în numele meu și al întregii echipe de la Apa Serv, viață lungă, sănătate, fericire și La mulți ani !”, a declarat Costel Avram, diectorul general al Apa Serv Valea Jiului.