Titluri de excelență pentru unitățile de învățământ tehnic din județul Hunedoara de la CCI

Home Educație Titluri de excelență pentru unitățile de învățământ tehnic din județul Hunedoara de la CCI
Titluri de excelență pentru unitățile de învățământ tehnic din județul Hunedoara de la CCI

Camera de Comert și Industrie Hunedoara, împreuna cu CNDIPT, a organizat festivitatea de decernare a Titlurilor de excelenta 2018 pentru cele 14 unități scolare de învățământ profesional și tehnic din judetul Hunedoara înscrise în competiție.

Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost unul încărcat de emoții și nostalgii după anii liceului, dar și de bucuria recunoașterii muncii depuse de către premianți, elevii acestora, părinți și agenți economici deopotrivă.

Exercițiul ”Titlul de excelență 2018 este parte a proiectului Learning by Doing, implementat în România de Camera de Comerț și Industrie Hunedoara și CNDIPT, iar fesitivitatea de premiere a coincis cu o vizită bilaterală de schimb de experiență pe care partenerii CCI din Ungaria o desfășoară în aceste zile în România, la Deva și Hunedoara.

Printre laureații acestui premiu se numără și Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani, care a primit titlul de excelență pentru Flexibilutate și Inovare. ”Titlul de excelență 2018 pentru Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroșani a adus recunoașterea pentru ariile de excelență FLEXIBILITATE și INOVARE. Premiile reflectă munca întregului colectiv de cadre didactice și ne motivează pe viitor pentru excelare în mai multe arii. Mulțumim Camerei de Comert si Industrie Hunedoara , CNDIPT, ISJ HD, echipei de monitorizare și de evaluare a activității din școala noastră”, a declarat prof. Camelia Paraschiv, directorul Colegiului ”Dimitrie Leonida”.