Pas într-o nouă lume a energiei pentru E-ON, la Techsylvania 2018

Home Economie Pas într-o nouă lume a energiei pentru E-ON, la Techsylvania 2018
Pas într-o nouă lume a energiei pentru E-ON, la Techsylvania 2018

Compania E.ON a prezentat în cadrul Techsylvania, cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat tehnologiei şi inovaţiei care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, preocupările sale constante privind depăşirea graniţei de furnizor tradiţional de utilităţi pentru a oferi clienţilor soluţii noi care să le facă viaţa mai uşoară.

Contextul este dat de tendinţele din noua lume a energiei, care înseamnă utilizarea tot mai frecventă a surselor regenerabile şi a rețelelor inteligente, a tehnologiei şi digitalizării pentru a lansa produse și servicii inovatoare.

Conceptul E.ON Drive a fost prezentat în premieră la Techsylvania, prin  pachete de echipamente de încărcare a autovehiculelor electrice și servicii care răspund nevoilor specifice de pe piața de mobilitate electrică din România.

„Lansarea acestui produs inovativ şi sustenabil, parte din noul concept E.ON Drive, este un pas important pentru E.ON şi se înscrie în strategia companiei de a oferi soluţii noi,  inovative, din afara zonei de utilităţi. Traseul inovării continuă cu dezvoltarea şi lansarea altor soluţii smart, prietenoase cu mediul şi adaptate nevoilor clienţilor noştri”, a declarat în cadrul evenimentului Andreea Ioniţă-Cirebea, Director Strategie, Pieţe şi Digitalizare E.ON România.

Ambiția de a oferi clienților noștri o experiență cât mai utilă şi plăcută ne-a determinat să dezvoltăm aplicațiile mobile pentru serviciile de tip self-care. Mobile Myline, lansat anul trecut, a fost descărcat de peste 100.000 de ori în doar câteva luni.

E.ON Myline, platforma unde sunt active circa 540.000 de conturi, a devenit unul dintre cele mai accesate portaluri self-care ale unui furnizor de energie din România.

În premieră în România, demersurile de conectare la reţelele de gaze naturale și energie electrică aflate în zona gestionată de companie au fost aduse în mediul online. Astfel platforma https://acces.delgaz.ro/ este menită să faciliteze procesul de conectare și este dedicată potențialilor clienți care au rețeaua de distribuție în proximitatea lor.

Ediţia din acest an a Techsylvania, desfăşurată la Cluj-Napoca în perioada 9-12 iunie a.c. şi susţinută de E.ON în calitate de partener, a însemnat seminarii şi discuţii aplicate – moderate de vorbitori de renume internaţional din domenii variate, dar şi multe provocări pentru cei peste 2.000 de participanţi.