Liderii Rotary Club Valea Jiului au premiat o nouă generație de absolvenți ai ”Ștafetei succesului”

Home Educație Liderii Rotary Club Valea Jiului au premiat o nouă generație de absolvenți ai ”Ștafetei succesului”
Liderii Rotary Club Valea Jiului au premiat o nouă generație de absolvenți ai ”Ștafetei succesului”

Odată cu încheierea anului școlar 2017-2018, s-a încheiat și cea de-a doua ediție a concursului de antreprenoriat dedicat elevilor de liceu, concurs organizat sub egida Rotary Club Valea Jiului Petroșani.

La festivitatea de absolvire, organizată la sala de festivități a Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu” din Vulcan au fost prezenți toți cei 15 finaliști ai concursului de antreprenoriat inclus de Clubul Rotary în cadrul proiectului ȘTAFETA SUCCESULUI.

Cele mai bune trei proiecte de antreprenoriat ale tinerilor de la toate unitățile de învățământ liceal care au fost invitate să aplice pebtru acest proiect, au fost premiate. La festivitatea de premiere au fost prezenți coordonatorul proiectului ”Ștafeta succesului” – jurnalistul Felicia Gabriela Portase, președintele în exercițiu al Rotary Club Valea Jiului – omul de afaceri Constantin Dicu și noul președinte al Rotary Club Valea Jiului – Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Câștigătorii edițiie din acest a concursului ”Ștefeta succesului” sunt:

Premiul I – CURCANU IOSIF ANDREI – Colegiul Tehnic Retezatul – Uricani cu lucrarea : Ferma de măgărițe
Premiul II – CHIRICĂ ALEXANDRA – Colegiul Economic Hermes Petroșani – cu lucrarea Salon de Cosmetică
Premiul III – RUS DENISA – Liceul Tehnologic Lupeni – cu lucrarea Jucării din Pluș.

Felicităm toți concurenții care au dat curs provocării noastre, de a crea un plan de afaceri, de a pune pe hârtie o idee care poate deveni realitate pentru cei ce cred cu adevărat în forțele lor. Felicităm profesorii coordonatori cu care am colaborat și anul acesta pentru punerea în operă a acestei etape din proiect. Mulțumim Colegiului Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan pentru că ne-a găzduit. Toți tinerii prezenți alături de noi, au înțeles că dezvoltarea personală le asigură succesul în viață. La vârsta lor este ușor să vrei să-ți valorifici potențialul. Să începi să descoperi cine ești. De aceea, merită din plin felicitări pentru succesul lor”, a declarat Felicia Portase, secretar executiv al Rotary Club Valea Jiului.