Senatorul Cristian Resmeriță cere ministrului Energiei, lămuriri cu privire la programul managerial al noii echipe de conducere a CEH

Schimbările de la vârful conducerii Complexului Energetic Hunedoara, prevestite de senatorul Cristian Resmeriță încă de la începutul lunii mai, nu sunt în măsură să-l convingă încă pe parlamentarul de Valea Jiului că, odată cu numirea unui nou director general, cel mai important agent economic din județul Hunedoara va avea și un nou parcurs economic favorabil.

În dorința sa de a afla care sunt argumentele ce stau la baza promovării noii echipe de conducere a CEH, senatorul Cristian Resmeriță a înaintat, în acest zile, o nouă interpelare parlamentară către ministrul Energiei, Anton Anton. Prin acest demers politic, senatorul PSD vrea să afle, în primul rând, care este Programul managerial pe care îl va implementa noua conducere a CEH dar și dacă noua conducere are în vedere luarea unor măsuri prin care Exploatările Miniere de la Lonea (de unde provie noul ditector general) și de la Lupeni să fie scoase din programul de închidere, astfel încât să-și poată continua activitatea în cadrul CEH.

După cum se știe, CEH are de la începutul lunii iunie, un nou director general. Noul director general, ing. Samuel Dioane l-a înlocuit pe Viorel Stancu, care și-a depus demisia din funcție, după accidentul de la Mina Livezeni, în care un muncitor și-a pierdut viața.