Universitatea din Petroșani nu modifică valoarea taxelor școlare

Home Educație Universitatea din Petroșani nu modifică valoarea taxelor școlare
Universitatea din Petroșani nu modifică valoarea taxelor școlare

Universitatea din Petroșani nu va modifica nici în viitorul an universitar valoarea taxelor școlare. Conducerea instituției de învățământ a luat această decizie pentru a veni în sprininul celor care doresc să urmeze la Petroșani cursurile de specializare universitară și postuniversitară.

“Pentru viitorul an universitar, le oferim viitorilor studenți 640 de locuri la studiile de licență, 205 locuri la studiile de masterat și 8 locuri la doctorat, care sunt bugetate. Avem de asemenea disponibile locuri cu taxă iar decizia noastră a fost ca taxele să rămână aceleași ca anul trecut. Practic, Universitatea din Petroșani are cele mai mici taxe din România. În plus, Universitatea noastră are posibilitatea de a-i caza pe studenți în regim de garsonieră, câte doi în cameră, cu toate condițiile și cred că nu sunt universități în țară care să le ofere posibilitatea studenților să stea câte doi în cameră. Mai mult, avem cantină, avem teren de sport, avem Casa Studențească pentru dezvoltarea activităților culturale”,  a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

Universitatea din Petroșani îi așteaptă pe viitorii studenți cu o gamă variată de programe universitare de licență, masterat și doctorat. Prima sesiune de admitere va avea loc în luna iulie, iar o a doua, pentru locurile rămase disponibile, va fi programată pentru luna septembrie.