Liderii PRM din Valea Jiului sărbătoresc astăzi 27 de ani de la înființarea PRM

Home Politică Liderii PRM din Valea Jiului sărbătoresc astăzi 27 de ani de la înființarea PRM
Liderii PRM din Valea Jiului sărbătoresc astăzi 27 de ani de la înființarea PRM

Organizațiile teritoriale ale PRM din județul Hunedoara vor sărbători astăzi, în cadrul unui eveniment public ce va avea loc la Lupeni, aniversarea celor 27 de ani de la înființarea Partidului România Mare, de către eminentul om politic și patriot care a fost Corneliu Vadim Tudor.

Președintele PRM Hunedoara, Emanuel Andronache spune că această aniversare îi găsește pe patrioții care au rămas fideli, în ultimul mai bine de un sfert de secol, doctrinei politice lansate de Tribunul Vadim, sub același stindard al luptei politice pentru apărarea drepturilor și libertăților națiunii române. ”Ne aducem aminte că în iunie 1991 lua ființă unicul și autenticul partid naționalist românesc. Pe atunci tânărul gazetar și om de litere Corneliu Vadim Tudor înființa astfel un partid pe care a reușit să-l conducă și să-l ducă de patru ori în Parlamentul Romniei”, spune Emanuel Andronache.

Nu întâmplător, PRM a ales să-și sărbătorească aniversarea celor 27 de ani de viață în municipiul Lupeni, acolo unde PRM este încă o prezență activă și determinantă în viața publică, grație echipei sale de consilieri locali, singurii reprezențanți ai acestui partid în administrația locală din Valea Jiului, după alegerile din 2016.

Potrivit liderului PRM Lupeni, Ionuț Năsălean, acțiunile de astăzi, prin care este sărbătorit PRM vor începe de la ora 16,00 la sediul PRM din municipiul Lupeni, după care membrii acestui partid vor merge pe străzile din centrul Lupeniului, unde vor împărți cetățenilor pliante, iar seara se va încheia cu o masă festivă dedicată aniversării acestui partid.

Ca de fiecare dacă, la ceas aniversar, liderii PRM promit că acest partid va fi, în mod cert, din nou ceea ce a fost pe vremea lui Vadim și poate chiar mai mult decât atât.