Liderul PNL Hunedoara despre situația lui Liviu Dragnea: ”Demisia !”

Home Politică Liderul PNL Hunedoara despre situația lui Liviu Dragnea: ”Demisia !”
Liderul PNL Hunedoara despre situația lui Liviu Dragnea: ”Demisia !”

Președintele PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș apreciază că, în urma sentinței pronunțate de ÎCCJ în cazul liderului PSD Liviu Dagnea, singura atitudine corectă a acestuia trebuie să fie demisia din toate funcțiile publice pe care le deține.

“Din punctul nostru de vedere, al liberalilor, un om care este condamnat, chiar dacă nu definitiv, nu ar mai trebui să ocupe o funcție publică în statul român. Funcționează încă prezumția de nevinovăție și nu pot să spun că domnul Dragnea este vinovat sau nu, dar nu trebuie să uităm că dumnealui este condamnat definitiv într-un alt dosar și acum doar se reconfirmă o altă infracțiune pe care dumnealui a comis-o. Este anormal, nu este sănătos pentru poporul român, ca un om care este condamnat la închisoare cu suspendare și care primește, în prima instanță, o a doua condamnare să mai ocupe o funcție publică”, spune Lucian Heiuș.

Lderul PNL Hunedoara precizează că Liviu Dragnea poate rămâne președintele PSD,însă este convins că din punctul de vedere al ocupării unei funcții publice într-un stat, orice altă decizie în afara demisiei nu este decât un semnal negativ pentru România.