Spectacol caritabil la Lupeni: ”Ajută-l pe Adonis să zâmbească” !

Home Stiri la zi Spectacol caritabil la Lupeni: ”Ajută-l pe Adonis să zâmbească” !
Spectacol caritabil la Lupeni: ”Ajută-l pe Adonis să zâmbească” !

Mai mulți artiști din județul Hunedoara au răspuns invitației lansate de președintele Asociației ”Parco Cavalli” din Valea Jiului, Florin Petrișor Vrabie și au subscris unui proiect artistic caritabil, prin care organziatorii își propun să strngă fonduri necesare pentru intervenția chirurgicală de care are nevoie un bebeluș de numai 8 luni, Adonis Marian Roșca. Acesta este diagnosticat cu o boală rară, cheilognatopalatoschizis, o deformație a cavității bucale. Cu toate că Adonis a avut deja o intervenție chirurgicală reparatorie la buză, pentru a-i reda acestui copil sănătatea, medicii trebuie să facă o altă operație, în cerul gurii. Din păcate costurile pe care le implică această intervenție sunt foarte mari, iar familia Roșca are nevoie de sprijinul și solidaritatea oamenilor cu suflet, pentru a putea strânge suma de bani de care are nevoie în acest scop.

Acestui demers i s-au alăturat și Asociația ”Parc Cavalli” din Vulcan care, împreună cu Asociația Culturală ”Tradiții și Obiceiuri Jienești” și Primăria municipiului Lupeni vor organiza în sprijinul micuțului Adonis Roșca un spectacol caritabil. Intitulat ”Ajută-mă să zâmbesc !” spectacolul este programat pentru data de 8 iulie 2018, la Palatul Cultural din municipiul Lupeni, cu începere de la ora 14,00. În concert vor evolua artiști apreciați din regiune, precum: Monica Țugulea, Norica Hațegan, Daniela Tărnăuceanu, Violeta Deminescu Jurca, Ionel Stoica, Lenuța Ungureanu, Nela și Vasile Mihalache, precum și ansamblurile folclorice ”Rapsozii Vulcanului” și ”Floare de colț” din Uricani.

Toate fondurile colectate din biletele de intrare la acest eveniment artistic vor fi donate familiei Roșca, pentru a sprijini eforturile acesteia de a-i reda micuțului Adonis dreptul la o viață frumoasă și șansa de a fi părtași la bucuria unui zâmbet de copil. Costul unui bilet la spectacolul din 8 iulie 2018 de la Lupeni este de 20 de lei.

”În fața unor situații de acest fel, mai ales atunci când este vorba despre copii, nu avem dreptul să stăm indiferenți. Cred că fiecare dintre noi, cei care avem suflet, trebuie să facem ceva pentru semenii noștri aflați în nevoie, iar atunci când un copil poate avea șansa de a zâmbi, de a se bucura de viață, grație solidarității celorlalți, nu avem cum să stăm deoparte. Noi, la Parco Cavalli, vrem să facem, ca de fiecare dată, în așa fel încât gestul caritabil al unor oameni de bine să fie răsplătit nu doar de mulțumirile familiei pe care o ajutăm, ci și de bucuria unui spectacol folcloric de cea mai bună calitate, pe care, împreună cu artiști deosebiți, îl oferim cu drag oamenilor generoși din Valea Jiului. Iată de ce, vă invit să veniți la spectacol, să vă bucurați de o zi frumoasă și, în aceași timp, să fiți parte din grupul celor care pot să-l ajute pe Adonis să zâmbească din nou. Vă așteptăm !”, a declarat Florin Vrabie, președintele Asociației Parco Cavalli.

Cei care doresc să vină în sprijinul familiei Roșca și cu alte donații financiare pentru operația de care are nevoie Adonis, pot face acest lucru și prin intermediul conturilor deschise, în acest scop, de tatăl acestuia, Laurențiu Roșca Bogdan. Conturile sunt deschise pe numele ROȘCA BOGDAN LAURENȚIU la Unicredit Bank Petroșani, după cum urmează: RO04BACX0000001476332000 (pentru donații în lei) RO47BACX0000001476332002 (pentru donații în euro).